قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت

کمبود ۷۰ هزار مربی پرورشی و مشاور در مدارس کشور | تدبیر وزارت آموزش و پرورش برای کمبود نیروی انسانی

کمبود ۷۰ هزار مربی پرورشی و مشاور در مدارس کشور | تدبیر وزارت آموزش و پرورش برای  کمبود نیروی انسانی معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی جدید مدارس کشور با کمبود ۷۰ هزار مربی پرورشی و مشاور روبرو است و نیازمند این تعداد معلم پرورشی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 11
کد خبر: ۲۵۴۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام محمد حسین پورثانی روز یکشنبه در حاشیه اختتامیه هفتمین جشنواره کتابخوانی کتاب نوش در شهرکرد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۱۵ هزار مربی پرورشی و مشاور در قالب نومعلمان جذب آموزش و پرورش خواهد شد.

به گفته وی، در افق چهار ساله ۴۴ هزار نفر جذب حوزه پرورشی خواهد شد و کمبود نیرو در حوزه پرورشی کم خواهد شد.

وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی و منابع مالی در آموزش و پرورش و حوزه مشاوره و پرورشی گفت: امروز یکی از جدی‌ترین مشکلات در مدارس مساله برنامه درسی و پیوند برنامه آموزش و پرورشی است.

پورثانی افزود: برای نهادینه کردن حوزه پرورشی در مدارس باید مسائل پرورشی وارد متن اصلی آموزش و پرورش شود و این تلفیق بین آموزش و پرورش می‌تواند نسخه علاج این کمبود معلم پرورشی در مدارس باشد.

۱۵ هزار دانش‌آموز آماده سفر زیارتی پیاده‌روی اربعین

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای برگزاری مراسم پیاده‌روی اربعین پیش‌بینی شده امسال ۱۵ هزار دانش‌آموز به کربلا اعزام شود.

به گفته وی، برای این ایام در ۶ مرز کشور موکب‌های دانش‌آموزی فعال می‌شود و در هر پایگاه طرح تابستانی نیز طرح "هر مدرسه، یک موکب" در حال اجراست.

وی افزود: در ایام اربعین در کشور عراق نیز موکب‌های دانش‌آموزی پیش‌بینی شده و تولید محتوا از جمله سرود دانش‌آموزی تدارک دیده شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار